Gastenboek


Commentaren: 3
 • #3

  Sophie Kortebos-Worp (maandag, 06 augustus 2018 09:32)

  Op 28 juli heeft Bo de Myttenaere de ceremonie van onze bruiloft begeleid. Wat een eer dat hij dit wilde doen want wat een talent! Hij heeft de ceremonie echt gemaakt met zijn mooie stukken. We hebben hem de vrijheid gegeven om zelf stukken uit te kiezen naar aanleiding van onze wensen en dit heeft hij echt perfect gedaan. Wij hadden ons geen betere pianist kunnen wensen en ook de andere aanwezige waren allemaal erg enthousiast. We gaan absoluut meer van hem horen en voelen ons dan vereerd dat hij op onze bruiloft heeft gespeeld!

 • #2

  henk verreijen (maandag, 14 mei 2018 20:46)

  op dinsdag 8 mei hebben we kunnen genieten van een gecombineerd optreden van Bo met twee Russische (uit de republiek Oedmoertië) zangeressen. Een uitstekende avond. Ongeveer 80 mensen waren gekomen om dit optreden bij te wonen. Bo heeft de zangeressen bij vier nummers begeleid: en dat na slechts één keer gezamenlijk repeteren. En daarnaast heeft Bo ruim twee maal een kwartier solo zijn stukken gespeeld. Het ruime applaus was zonder meer verdiend, een aantal bezoekers liet weten zelfs speciaal voor hem gekomen te zijn. We gaan meer van hem horen!

 • #1

  henk verreijen (dinsdag, 13 februari 2018 10:39)

  Zondag 11 februari zijn we naar het concert geweest dat Bo De Myttenaere gaf in Hèt Postkantoor in Bovenkarspel in de serie zondagochtend klassiek. Het programma liep van Bach, Schubert, Chopin, Tsjaikovski naar Philip Glass, Satie, Yiruma, Yann Tiersen aar Einaudi. Van "oud" klassiek naar "modern " klassiek. Het spel van Bo was een aangename verrassing. Wat een jong talent! Bij Bach nog even inkomen, maar met name Glass en Einaudi zijn, om het modern te zeggen, " echt zijn ding" prachtig soepel en vloeiend gespeeld. En het publiek werd ook nog getrakteerd op twee, niet op het programma staande stukken. Het publiek was terecht zeer enthousiast en applaudisseerde dan ook luid. Bo moet door gaan met zijn talent.